Filmul „Jason Bourne“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul „Jason Bourne“, cel mai recent film din franciza omonimă, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 547.560 de lei, după ce a fost vizionat de 26.973 de spectatori, scrie News.ro.

Filmul „Jason Bourne“, regizat de Paul Greengrass, este cel de-al patrulea opus din franciza omonimă, o serie ce prezintă aventurile unui spion de elită din CIA, care suferă de amnezie şi este dat în urmărire de agenţia americană. De această dată, protagonistul, interpretat de actorul Matt Damon, este acuzat de directorul CIA, interpretat de Tommy Lee Jones, că vrea să dezvăluie informaţii ultrasensibile, făcând publice o serie de date secrete. 

Comedia „Mame bune şi nebune/ Bad Moms“, cu Mila Kunis, Kristin Bell Jada Pinkett Smith şi Christina Applegate în rolurile principale, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 329.208 de lei, şi a fost vizionată de 17.306 spectatori. În această comedie nonconformistă, trei mame sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Animaţia „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi/ Ice Age: Collision Course“ a coborât o poziţie până pe locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 320.182 de lei, după ce a fost vizionată de 16.103 de spectatori, informează cinemagia.ro.

Filmul „Vânătorii de fantome/ Ghostbusters“ a intrat direct pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 210.363 de lei, şi a fost vizionat de 10.110 spectatori. După treizeci de ani de la momentul în care  filmul original al seriei a fost proiectat în sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului, cu o distribuţie predominant feminină - Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, precizează cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Star Trek. Dincolo de infinit!/ Star Trek: Beyond“ a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 155.279 de lei, obţinute de la 6.623 de spectatori plătitori de bilete. Cel de-al 13-lea opus dintr-o saga SF care sărbătoreşte în 2016 împlinirea a 50 de ani de la lansare este regizat de Justin Lin îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana şi Sofia Boutella.

Citește și: Filmele verii 2016 VIDEO

Filmul „Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan“, regizat de David Yates, coboară pe poziţia a şasea în clasament, cu încasări de 140.948 de lei, şi a fost vizionat de 6.390 de spectatori. Pelicula îl prezintă pe Tarzan (Alexander Skarsgard), care a părăsit jungle din Africa, de trei ani, pentru o viaţă rafinată alături de soţia sa, Jane (Margot Robbie). Personajul a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conştient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie şi răzbunare şi pus în mişcare de căpitanul Leon (Christoph Waltz).

„Now You See Me: Jaful Perfect 2/ Now You See Me 2“, regizat de Jon M. Chu, a coborât un loc în clasament, după a şaptea săptămână de la lansare. Producţia se află pe poziţia a şaptea, cu încasări de 68.776 de lei şi 3.350 de spectatori.

Comedia de acţiune „Agenţi aproape secreţi/ Central Intelligence“, de Rawson Marshall Thurber, a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 55.836 de lei, după ce a fost vizionat de 2.845 de spectatori. Filmul prezintă povestea unui agent CIA, interpretat de Dwayne Johnson, care se întoarce în oraşul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz secret, îl ia drept partener, cu forţa, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (jucat de Kevin Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

Filmul „Detectivul, mafia şi cartoforul/ Skiptrace“, regizat de Renny Harlin, după un scenariu scris de Jackie Chan, a pierdut cinci poziţii şi a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 45.687 de lei, fiind vizionat de 2.356 de spectatori. 

Comedia „Partenere pentru Mike şi Dave/ Mike and Dave Need Wedding Dates“, regizată de Jake Szymanski, cu Zac Efron, Aubrey Plaza, Anna Kendrick şi Adam Devine în distribuţie, a coborât pe locul al zecelea, cu încasări de 43.783 de lei şi 2.215 de spectatori. 

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite