Chirurgul Hasnat Khan, fostul iubit al prinţesei de Wales, critică filmul biografic „Diana“: „Este complet greşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Watts şi Naveen Andrews, actorii care-i întruchipează pe cei doi îndrăgostiţi. FOTO outnow.ch
Naomi Watts şi Naveen Andrews, actorii care-i întruchipează pe cei doi îndrăgostiţi. FOTO outnow.ch

Filmul ce va debuta în toamnă în cinematografe, în care prinţesa Diana (interpretată de Naomi Watts) şi medicul Hasnat Knat (Naveen Andrews) sunt protagonişti nu redă adevărata faţă a relaţiei dintre prinţesa de Wales şi chirurgul pakistanez.

Hasnat Khan, despre care editorii „Vanity Fair“ spun că a fost adevărata dragoste a prinţesei de Wales, critică filmul „Diana“.

„Privind fotografiile, poţi să-ţi dai seama că sunt doar supoziţii cu privire la modul în care ne comportam unul cu celălalt, iar supoziţiile sunt complet greşite. Acestea nu erau manierele noastre, cu braţele împreunate la spate“, a declarat Khan (care se ocupă de chirurgie cardiotoracică în prezent), citat de „Daily Mail“.

Pelicula se centrează pe legătura dintre prinţesa Diana, care a murit în august 1997 într-un accident de maşină cu Dodi Al-Fayed, şi medicul Hasnat Khan, singurul bărbat care nu ar fi trădat-o niciodată şi cu care a avut o relaţie în perioada 1995-1997, potrivit „Vanity Fair“.

„Filmul se bazează pe ipoteze, de la prietenii Dianei care vorbesc despre relaţia pe care nu o cunosc prea mult şi de la unele rude ale mele care nu aveau informaţii, de asemenea“, a mai explicat chirurgul care a întâlnit-o în 1995, la Royal Brompton Hospital, pe cea care avea să-i devină parteneră. 

naomi watts in filmul diana foto outnow.ch

Filmul porneşte de la cartea „Diana: Her Last Love“ scrisă de Kate Snell. Potrivit scenariului, protagonista Diana încearcă să o convingă pe mama chirurgului că ea este femeia potrivită pentru fiul ei.

naomi watts in filmul diana foto outnow.ch

Pentru Prinţesa în vârstă de 35 de ani, Hasnat Khan nu numai că a reprezentat un secret, ci şi o dragoste ilicită.

naomi watts in filmul diana foto outnow.ch

Chirurgul a reprezentat o şansă la o viaţă normală, departe de lumina sâcâitoare a reflectoarelor şi o posibiltiate de a găsi fericirea personală care a ocolit-o mult timp. Diana şi Khan chiar au discutat planuri legate de căsătorie, prinţesa dorindu-şi foarte mult să aibă o fiică cu chirurgul de origine pakistaneză. Mai mult, prinţesa de Wales chiar l-a prezentat pe bărbat celor doi copii ai săi, William şi Harry.

naomi watts in filmul diana foto outnow.ch

Filmul biografic va rula în cinematografele din România începând cu 11 octombrie.


 

naomi watts in filmul diana foto outnow.ch
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite