Blockbusterele verii: ce filme importante putem vedea la cinema

0
0
Actorul Arnold Schwarzenegger revine în rolul celebrului T-8000 în „Terminator: Genisys“ FOTO cinemagia.ro
Actorul Arnold Schwarzenegger revine în rolul celebrului T-8000 în „Terminator: Genisys“ FOTO cinemagia.ro

În plin sezon al blockbusterelor, filmele cu bugete impresionante, efecte speciale de neuitat şi supereroi pe măsură iau cu asalt cinematografele şi box-office-urile din întreaga lume. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante blockbustere ale verii 2015.

Blockbusterele verii: „Jurassic World“

Jurrassic World este cel mai nou film din seria de succes du dinozauri, lansată şi regizată de celebrul Steven Spielberg, cu 20 de ani în urmă. 

Potrivit cinemagia.ro, acţiunea din „Jurrasic World“ se petrece la 22 de ani de la evenimentele din „Jurassic Park“, iar celebrul parc natural va fi, din nou, în prim plan. Astfel, din atracţiile parcului nu vor lipsi, nici de această dată, Velocirapotrii şi T-Rex-ul. În Nublar Lagoon, pe o parte a insulei, însă, principala atracţie este un dinozaur marin, care reuşeşte să facă un adevărat spectacol, spre deliciul publicului: dinozaurul sare din apă şi înghite un rechin alb uriaş, suspendat deasupra apei. Totul decurge fără probleme până când un dinozaur nou, prezent în premieră în această serie, demonstrează o inteligenţă superioară, uimind pe toată lumea, şi începe să facă ravagii pe insulă. Pe măsura ce dezastrul începe să capete proporţii, vizitatorii dispar ingroziţi, iar personalul parcului, aflat în stare de maximă alertă, încearcă să găsească o soluţie pentru a stopa ameninţarea, încercând să obţină ajutor chiar din partea foştilor agresori, Velocirapotrii şi T-Rex, scrie procinema.ro.

Filmul, regizat de Colin Trevorrow, şi avându-i în distribuţie pe actorii Chris Pratt şi Judy Greer, va avea premiera în cinematografele din România pe 12 iunie.

Blockbusterele verii: „Ted 2“

Seth MacFarlane revine pe marile ecrane în calitate de regizor cu cea de-a doua parte a seriei de succes „Ted“. Astfel, în „Ted 2“, buclucaşul ursuleţ de pluş trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, pentru a se putea căsători cu aleasa inimii sale. Noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte, potrivit cinemagia.ro.

Filmul, din a căruit distribuţie mai face parte şi actriţa Amanda Seyfried, va avea premiera în cinematografele din România pe 26 iunie.

Blockbusterele verii: „Terminator: Genisys“

Actorul Arnold Schwarzenegger revine în rolul celebrului T-8000 în „Terminator: Genisys“. Alături de acesta, din distribuţia filmului, regizat de Alan Taylor, mai fac parte actorii Emilia Clarke, care o la interpreta pe Sarah Connor, şi Jason Clarke, în rolul lui John Connor.

„Terminator: Genisys“ este o cursă infernală pentru personajul John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de mare calibru. Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 2029, cînd John Connor conducere forţele de rezistenţă împotriva acestor maşinării, despre care Connor crede că reprezintă sfârşitul rasei umane. Astfel, el îl trimite pe soldatul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în trecut, în 1984, pentru a o salva pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator programat să o ucidă.

Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 3 iulie.

Blockbusterele verii: „Minions / Minionii“

Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme din seria de succes „ Despicable Me/ Sunt un mic Ticălos“, au parte, în această vară, de o animaţie dedicată lor. Astfel, publicul va afla că minionii au existat încă de la începutul timpurilor şi că au visat dintotdeauna să se afle în slujba celor mai mari ticăloşi din istorie. Însă mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi. Totul pare a se rezolva, însă, când minionul Kevin o întâlneşte Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie.

Lungmetrajul de animaţie, regizat de Kyle Balda şi Pierre Coffin, are premiera în cinematografele din României pe 10 iulie.

Blockbusterele verii: „Ant-Man / Omul-Furnică“

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum „Ant-Man“. În ciuda numeroaselor obstacole, ce par imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri, scrie cinemagia.ro.

Filmul SF, regizat de Peyton Reed şi care îi are în distribuţie pe actorii Paul Rudd, Judy Greer, Hayley Atwell şi Evangeline Lilly, are premiera în cinematografele din România pe 17 iulie.

Blockbusterele verii: „Mission: Impossible – Rogue Nation / Misiune: Imposibilă. Naţiunea Secretă“

Potrivit procinema.ro, în cel mai nou film din franciza de succes „Mission: Impossible“, agentul Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, şi echipa sa primesc cea mai grea misiunea de până acum: să neutralizeze Sindicatul – o organizaţie teroristă al cărui scop este să distrugă pentru totdeauna propria lor organizaţie, IMF.

Lungmetrajul de acţiune, regizat de Christopher McQuarrie, are premiera în cinematografele din România pe 31 iulie.

Blockbusterele verii: „The Fantastic Four/ Cei patru fantastici“

Considerat o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, pelicula „Cei patru fantastici“ aduce în prim-plan patru renegaţi, ce se teleportează într-un univers alternativ, care le modifică fizicul în moduri şocante. Astfel, vieţile lor se schimbă irevocabil, iar cei patru trebuie să înveţe să-şi folosească noile abilităţi pentru a salva Pământul de o teribilă ameninţare.

Lungemtrajul regizorului Josh Trank are premiera în cinematografele din România pe 7 august.

Blockbusterele verii: „Hitman: Agent 47“

În cel mai nou film al regizorului Aleksander Bach, actorul Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea „ţintelor“ sale. Katia Van Dees, interpretată de Hannah Ware, o tânără care încearcă să fugă de una dintre cele mai puternice organizaţii ale lumii, Sindicatul, devine centrul celei mai noi misiuni a Agentului 47.

Lungmetrajul, din a căruit distribuţie mai fac parte actorii Zachary Quinto şi Thomas Kretschmann, are premiera în cinematografele din România pe 28 august.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri