„Baby Yoda” va avea propriul film în cadrul francizei „Star Wars". Micul extraterestru i-a cucerit pe fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personajul Baby Yoda, care în ultimii ani a devenit o mascotă interplanetară în universul „Star Wars" datorită serialului „The Mandalorian", va avea în curând un film dedicat în cadrul acestei francize cinematografice.

Anunţul a fost făcut marţi de reprezentanţii companiei Lucasfilm, informează AFP, citată de Agerpres.

Lungmetrajul va fi regizat de Jon Favreau, creatorul, scenaristul principal şi unul dintre directorii executivi ai serialului The Mandalorian".

Fanii l-au redenumit pe Grogu „Baby Yoda”

Telespectatorii au urmărit, în acest serial TV, aventurile unui misterios vânător de recompense, Din Djarin, care primeşte misiunea de a-i livra unui client sinistru o mică creatură verde, numită Grogu, cu care se împrieteneşte.

Micul extraterestru, cu urechile ascuţite supradimensionate şi ochi mari şi negri, care aparţine aceleiaşi specii ca şi Marele Maestru Yoda din filmele originale Star Wars", i-a cucerit foarte repede pe fanii din lumea întreagă ai celebrei francize, care s-au grăbit să-l redenumească şi să îi spună „Baby Yoda".

Fanii l-au redenumit pe Grogu „Baby Yoda”. FOTO captura video YouTube
Fanii l-au redenumit pe Grogu „Baby Yoda”. FOTO captura video YouTube

„Perspectiva de a-i aduce pe Mandalorian şi pe ucenicul său Grogu pe marele ecran este extrem de incitantă", a declarat Jon Favreau într-un comunicat.

Nu se ştie deocamdată dacă actorul Pedro Pascal, care a interpretat personajul Mandalorian în serialul omonim, va relua rolul acestui vânător de recompense şi în viitorul film.

Lungmetrajul anunţat marţi nu are încă stabilită o dată oficială de lansare.

Cea mai recentă aventură cinematografică lansată în cadrul francizei „Star Wars" datează din 2019: este vorba despre filmul „Star Wars: The Rise of Skywalker", care a avut încasări de peste 1 miliard de dolari în box-office-ul mondial, în pofida unor cronici nefavorabile.

Filme în curs de pregătire

Mai multe filme au fost anunţate de atunci, fără să se ştie însă dacă aceste proiecte vor fi concretizate.

Producţii încredinţate iniţial lui Kevin Feige - care provine din universul Marvel - şi Patty Jenkins (regizoarea filmului "Wonder Woman") au fost puse discret în aşteptare.

Alte filme în curs de pregătire, coordonate de regizori precum Taika Waititi şi James Mangold, sunt a priori încă în cursă. Iar un altul ar urma să o vadă pe Daisy Ridley reluându-şi rolul lui Rey, eroina din cea mai recentă trilogie lansată de Disney în cadrul francizei "Star Wars".

În calendarul oficial al grupului Disney, următorul film din seria cinematografică „Star Wars", intitulat provizoriu „New Jedi Order", ar trebui să fie lansat pe 22 mai 2026.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite