Cine este iubita lui Remus Boroiu, unul dintre cei mai populari concurenți de la „Survivor România”. Paradisul în care trăiesc

0
Publicat:

Unul dintre cei mai populari concurenți de la „Survivor România” din acest sezon, Remus Boroiu a dezvăluit cine este iubita sa, căreia îi ducea dorul în Republica Dominicană. Tânăra iubește sportul la fel de mult ca și el, iar de anul trecut i-a devenit logodnică.

Remus și Sarah locuiesc în Bali FOTO Arhivă personală
Remus și Sarah locuiesc în Bali FOTO Arhivă personală

 Remus, în vârstă de 34 de ani, este pasionat de sport și a reușit chiar să își transforme hobby-ul într-o carieră, scrie click.ro

Tot sportul i-a scos în cale și marea iubire. Sarah Solomon este și ea o mare iubitoare de fitness și sănătate. Pe rețele de socializare, ea este gata oricând să dea sfaturi pentru nutriție. De asemenea, Sarah este pasionată de yoga, concentrându-se mai ales asupra publicului ei feminin, mai ales cu sfaturile ei de sănătate în privința menstruației.

Citește articolul complet pe click.ro

Eliminare emoționantă

Cu toate că și-a dorit mai mult decât orice să rămână în competiția de la Pro TV, un fost Faimos a fost eliminat din concurs, în urmă cu câteva zile.

După Consiliul de nominalizare, unde Carmen Grebenișan și Remus Boroiu au fost propuși pentru eliminare, spiritele s-au aprins în tabără. Au fost discuții lungi, întrebări, justificări, s-a vorbit despre trădări și strategii, iar cel mai lezat a fost Remus, care a adus mai multe acuzații pentru câțiva concurenți din tribul Taino. Acesta s-a considerat nedreptățit că a fost nominalizat pentru eliminare, deoarece considera că mai are multe de spus în competiție.

Remus i-a acuzat în special pe Dan Ursa și pe Ionuț Iftimoaie de strategii și de faptul că au tras sforile pentru ca el să fie propus spre eliminare. Discuția a devenit chiar agresivă după ce Alin Chirilă și Robert Moscalu și-au spus părerea și s-a soldat cu amenințări pentru următoarele runde ale competiției de la Pro TV.

„Dacă rămân în concurs și iau eu colanul de imunitate, ce credeți că se va întâmpla? Eu o să-i întorc pe toți cu lopata, o să lupt cu dinții să iau colanul și voi face revoluție, îi voi demasca pe toți“, a spus Remus Boroiu. El a fost concurentul care a obținut cele mai puține voturi de la public și a părăsit competiția „Survivor România“.  

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite