„Adevărul” te trimite la „Festivalul George Enescu”. Testează-ţi cultura muzicală pe Facebook şi câştigă invitaţii şi DVD-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
facebook concurs enescu

Adevărul lansează cu ocazia Festivalului George Enescu aplicaţia dedicată de pe Facebook, unde puteţi câştiga mai multe premii dacă participaţi la concursul zilnic. Pe aplicaţia „Concurs George Enescu” trebuie să răspundeţi la o întrebare şi puteţi să distribuiţi mai departe prietenilor.

Pentru a intra în aplicaţia Concurs George Enescu accesaţi adresă directă a acesteia sau puteţi să intraţi din pagina de Facebook Adevărul. Pentru a intra în concurs daţi „Like” în partea din dreapta sus şi permiteţi aplicaţiei accesul la profilul dumneavoastră. Acest lucru este important pentru a putea să vă contorizăm răspunsurile şi pentru a câştiga.

În fiecare zi veţi avea o întrebare şi câştigaţi mai multe puncte dacă vă invitaţi prietenii să participe la concurs în aplicaţie. De asemenea, Concurs George Enescu reprezintă sursa voastră zilnică de informaţii despre acest festival unic în România. „Adevărul” este partener al Festivalului, iar zilnic veţi găsi suplimentul special cu informaţii despre participanţi şi concerte. Pentru a afla mai multe, puteţi accesa direct festivalenescu.adevarul.ro.

Aplicaţia trimite zilnic un email fiecărei persoane înscrise la concurs. Acesta va conţine numărul de puncte acumulate, întrebarea zilnică, precum şi o invitaţie de a intra în aplicaţie.

În aplicaţia George Enescu şi Adevărul veţi putea găsi informaţii şi video de la festival. 

Ce premii puteţi câştiga?

Vor fi oferite 20 de colecţii de cărţi, plus DVD-uri, din seria „Mari spectacole de operă”, editate de „Adevărul”. Din fiecare colecţie fac parte câte o carte şi un DVD cu următoarele titluri: Aida, Cosi fan Tutte, Don Giovanni, FIdelio, Flautul Fermecat, Italianca în Alger, La Traviata, Lohengrin, Lucia di Lammermoor, Nunta lui Figaro, Rigoletto, Madama Butterfly.

În plus, puteţi câştiga două bilete duble din seria de concerte George Enescu, în perioada 1-28 septembrie în Bucureşti. 

facebook concurs enescu

Vă aşteptăm să răspundeţi la întrebările zilnice în aplicaţia Adevărul dedicată Festivalului George Enescu.

Aplicaţia a fost dezvoltată de către Zitec. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite