Cele mai bune alimente pentru creier

Cele mai bune alimente pentru creier

Ceea ce mâncăm poate influenţa inclusiv capacitatea de a gândi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentaţia, exerciţiile sportive şi odihna sunt foarte importante pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii cerebrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot mai des, în ultima vreme, oamenii au început să se reîntoarcă la o veche practică medicinală tradiţional chinezească, care prevenea şi trata afecţiunile prin modificări la nivelul alimentaţiei. Aşa se face că acum mii de ani în China un medic bun era considerat cel care se îngrijea de pacienţi când erau sănătoşi, ci nu atunci când se îmbolnăveau. Când apăreau şi problemele de sănătate, medicul începea tratamentul cu schimbarea alimentaţiei.

Aşadar, se cunoaşte faptul că alimentaţia este extrem de importantă pentru funcţionarea optimă a organismului. Ceea ce mâncăm poate influenţa inclusiv capacitatea de a gândi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentaţia, exerciţiile sportive şi odihna sunt foarte importante pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii cerebrale. Astfel că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a indicat faptul că alegerea alimentelor este foarte importantă pentru o funcţionare optimă a creierului.

Mai multe detalii pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: