Albirea dentară ca la carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smalţul dinţilor poate avea de suferit în urma unei albiri dentare.
Smalţul dinţilor poate avea de suferit în urma unei albiri dentare.

O dantură frumoasă şi îngrijită reprezintă cartea de vizită a fiecărui om. Un zâmbet încrezător îi cucereşte din prima clipă pe cei din jur şi spune despre tine că eşti un om deschis. Însă, cum nu toată lumea se poate lăuda cu o dantură impecabilă, mai ales din punct de vedere al culorii, poţi recurge la metodele menite să redea albul dinţilor.

Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să investească în imaginea lor, fiind conştienţi de impactul pozitiv pe care îl poate avea ulterior acesta, fie că vorbim despre carieră sau viaţa personală. Albirea dentară nu mai este privită ca un moft, ci mai degrabă ca o necesitate, şi comparativ cu anii trecuţi, metodele folosite pentru obţinerea acesteia au fost îmbunătăţite. Pentru a putea face cea mai bună alegere, am apelat la sfaturile medicului specialist Jona Yousif.

De ce se pătează dinţii?

Pot fi mai multe motive. Unul dintre cele mai întâlnite este fumatul, mai ales în cazul fumătorului agresiv, care fumează cel puţin 10 ţigări pe zi. În urma acestui obicei, pe suprafaţa dinţilor se formează pete de culoare maronie şi atunci se poate elimina pata respectivă prin periaj, şlefuire sau detartraj, ci nu neapărat printr-o metodă de albire dentară, deoarece este vorba despre o pată, ci nu o culoare închisă a dinţilor. Petele dentare sunt total diferite în comparaţie cu nuanţa închisă a dinţilor. De asemenea, şi alimentaţia colorată poate fi un motiv, dinţii pătându-se uniform în acest caz, aici pretându-se şi albirea. 

Află tot ce trebuie să ştii despre albirea dentară pe clickpentrufemei.ro. 

Ce să mănânci pentru o dantură sănătoasă

Alimente care distrug dantura

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite