Violeta Alexandru a părăsit grupul PNL din Camera Deputaţilor. Fostul ministru al Muncii este a 16-a persoană care pleacă în ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos. George Calin
FOTO: Inquam Photos. George Calin

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Cabinetul Orban, s-a alăturat liberalilor care au părăsit grupurile parlamentare ale partidului. Susţinătoare a fostului preşedinte PNL, aceasta şi-a anunţat miercuri demisia din grupul liberalilor de la Camera Deputaţilor.

„Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni, aşa ceva mi se pare o palmă dată alegătorilor noştri, care ne-au votat anul trecut. Mi se pare de neacceptat că mergem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care se lăuda că şi-a făcut o întreagă campanie în spaţiul public de adversar al PSD”, a declarat Violeta Alexandru. 

Violeta Alexandru a criticat actuala conducere a Partidului Naţional Liberal, spunând că este un haos”, care se simte şi în grupul parlamentar al deputaţilor PNL.

„Noi, în loc să discutăm despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de exemplu să discutăm profesionist situaţia pensiilor speciale, în condiţiile în care în primăvara acestui an se decisese că trei colegi de-ai noştri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o formă legislativă constituţională pe care să o putem suspune la vot. Mi se pare incredibil că în loc să ne preocupe să găsim soluţii la criza pandemică, mai ales în ceea ce priveşte tratarea oamenilor, noi avem de făcut jocuri cu PSD, când, de fapt, soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi anume refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR”, a mai declarat aceasta. 

Ludovic Orban a dat startul demisiilor din grupurile parlamentare ale PNL, după ce a demisionat din grupul de la Camera Deputaţilor. După el, alţi 15 parlamentari au părăsit, până în prezent, grupurile liberale din Parlament şi au devenit neafiliaţi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite