Udrea, atac la USL: Ponta conduce un guvern de puşti care confundă Palatul Victoria cu maidanul din spatele şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, deputat PDL FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea, deputat PDL FOTO Arhiva Adevărul

Aflată la Neamţ la alegerile pentru desemnarea conducerii organizaţiei locale a PDL, deputatul PDL Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa guvernului Ponta, despre care a spus că „joacă ţurca” la Palatul Victoria. În cadul aceluiaşi eveniment, Elena Udrea l-a asociat pe Gheorghe Flutur cu vicepremierul Liviu Dragnea în ceea ce priveşte mobilizarea cetăţenilor la vot.

„Guvernarea USL este un dezastru pe care deja il resimte fiecare roman. Victor Ponta conduce un guvern de puşti cu care joacă ţurca, confundând Palatul Victoria cumaidanul din spatele şcolii“, a afirmat Elena Udrea, blogger Adevărul.

Deputatul PDL a adăugat însă că, totuşi, nici în acest context, PDL nu reuşeşte să coboare USL şi nici să ia voturile pe care le pierde Uniunea, spunând că PDL trebuie să îşi schimbe strategia. „În loc să începem cu alegerile interne pentru desemnarea candidatului PDL la preşedinţie, trebuia să ne concentrăm mai întâi pe proiectul Dreptei unite. Cat timp suntem dezbinati, nu suntem credibili, ne dezamăgim electoratul. Ţâfna, aroganţa cu care tratăm partidele mai mici nu foloseşte nimănui, ci mai mult, strică”, a afirmat deputatul PDL.

Elena Udrea l-a ironizat şi pe secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, prezent şi el la alegerile din PDL Neamţ, spunând că este „un fel de Dragnea al PDL-ului”. „Nu numai Dragnea ştie să aducă oamenii la vot cu autocarul, îl avem şi noi pe Flutur făcând referire la alegerile interne pentru desemnarea candidatului la preşedinţie, unde s-au raportat prezenţe la vot exagerate“, a spus Elena Udrea.

Pe aceeaşi temă:

Procesul ” Fraudă la referendum” a început cu o amânare Liviu Nicolae Dragnea, chemat, din nou, în faţa magistraţilor chiar de ziua lui

UPDATE Dosarul „Referendumul”. Prima amânare. 59 de inculpaţi nu au avocaţi

Dragnea, despre Băsescu şi Antonescu: Le stă foarte bine

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite