Surse. PSD a decis candidaţii pentru Sectoarele 2 şi 3 din Capitală: Neculai Onţanu, respectiv Aurelian Bădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viceprimarul Aurelian Bădulescu se bate cu Robert Negoiţă, pentru Primăria Sectorului 3, în timp ce la Sectorul 2 PSD merge cu fostul primar Neculai Onţanu
Viceprimarul Aurelian Bădulescu se bate cu Robert Negoiţă, pentru Primăria Sectorului 3, în timp ce la Sectorul 2 PSD merge cu fostul primar Neculai Onţanu

PSD a decis joi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) candidaturile partidului pentru sectoarele 2 şi 3 din Capitală. Potrivit surselor Adevărul, în Sectorul 2 va candida Neculai Onţanu, în timp ce la Sectorul 3 va candida Aurelian Bădulescu.

Neculai Onţanu este fostul primar al sectorului 2, fost membru UNPR, actualmente fondator al partidului ADER (Ader la Democraţie Educaţie şi Reconstrucţie). Onţanu îşi anunţase deja candidatura la Primărie, susţinut de ADER şi PPUSL. 

De cealaltă parte, la Sectorul 3, va candida actualul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu. Situaţia la Sectorul 3 va fi însă dificilă întrucât atât PSD cât şi PNL îl consideră de necâştigat. Cu toate astea, Bădulescu a fost lansat în cursă de Firea pentru a se răzbuna pe actualul primar al Sectorului 3, cumătrul Robert Negoiţă, cel care în prezent are cele mai mari şanse de a câştiga sectorul. Bădulescu a lansat deja câteva atacuri la adresa lui Negoiţă.

„Hoţul strigă hoţii! Este ştiut faptul că, în Bucureşti, cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de 3-4 ori! Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme-căpuşă. Acum e mare anti-PSD-ist! Un profitor!”, afima Bădulescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite