Stroe, despre candidatul PNL la prezidențiale: Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opțiune

0
0

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că în momentul de față Nicolae Ciucă este omul pe care partidul se bazează, fiind prima opțiune a PNL la alegerile prezidențiale. Stroe susține că Ciucă va conduce partidul pentru o perioada lungă de timp și va reuși să aducă peste 30 de procente la alegeri.

Nicolae Ciucă este prima opțiune a PNL la alegerile prezidențiale FOTO: INQUAM
Nicolae Ciucă este prima opțiune a PNL la alegerile prezidențiale FOTO: INQUAM

”Nu trebuie să ne ascundem, în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL şi cea mai la îndemână şi mai naturală, preşedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care îl apreciem. (..) Nicolae Ciucă este un om foarte riguros, pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciată”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, în cadrul emisiunii Talk News de la Profit News TV, potrivit News.ro

Ionuț Stroe a afirmat că are încredere maximă în Nicolae Ciucă și că acesta va conduce mult timp partidul. 

”Eu am încredere maximă în Nicolae Ciucă şi Nicolae Ciucă va duce PNL acolo unde merită acest partid, cred că undeva la peste 30 de procente. Este un om discret, nu este un actor politic şi este un om care gestionează ţara într-un moment greu. Vă spun sincer, din punctul meu de vedere va conduce PNL mult timp de acum înainte. personal, şi după rotativa guvernamentală.(..) Din punctul meu de vedere, Nicolae Ciucă este un lider pe termen lung” , a precizat acesta.

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că în momentul în care Nicolae Ciucă a fost învestit în funcția de premier „s-a mizat foarte mult pe cariera acestui om, pe seriozitatea, pe profilul public, reputaţia pe care o avea de general NATO şi evident că la vremea respetivă a fost învestit cu încrederea partidului. Guvernarea erodează, nu trebuie să fii sociolog de meserie să îţi dai seama că guvernarea erodează. Acest om conduce un guvern care a traversat cele mai neînchipuite crize, suprapuse, e un război în vecinătate, inflaţia a atins cote care nu au mai fost atinse din anii 90”.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite