Spectacol cu artificii de 1 decembrie la Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera Deputaţilor va organiza pe 1 Decembrie „Ziua Porţilor Deschise“, la Palatul Parlamentului, cu acest prilej urmând să fie împodobiţi doi brazi de Crăciun şi să fie lansat un foc de artificii, care se datorează unei sponsorizări.

„Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta“, a spus Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale. „Am primit informaţia, am aprobat în Birou. Orice este gratis să fie primit. Orice familie de România când primeşte ceva gratis e mulţumită“, a spus Zgonea.

El a mai arătat că, tot pentru prima dată, Camera va avea doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. „S-au găsit resursele pentru a aduce doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. Pentru prima dată o să avem şi în afară“, a mai spus Zgonea.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, un memorandum intern privind organizarea de 1 Decembrie a "Zilei Porţilor Deschise", care stabileşte că această acţiune se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00.

Casa Poporului devine gazdă şi pentru petrecerea de Revelion. Parlamentul a închiriat două săli pentru noaptea dintre ani, la o sumă de 10.000 de euro.

Pe aceeaşi temă:

Legislativul distracţiei: Parlamentul organizează petrecere de Revelion

47 de angajaţi lucrează la cabinetele parlamentare ale deputaţilor şi senatorilor de Teleorman

UPDATE Protest spontan faţă de Legea Descentralizării, lângă Palatul Parlamentului. Jandarmii au somat manifestanţii să plece

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite