Senatorul Tudor Barbu nu pleacă din PPDD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Barbu şi-a dat demisia din PP-DD. FOTO:gorjexclusiv.ro
Tudor Barbu şi-a dat demisia din PP-DD. FOTO:gorjexclusiv.ro

Senatorul Tudor Barbu a dezminţit zvonul privind plecarea sa din partidul lui Dan Diaconescu. Postul România Tv a anunţat la prânz că Tudor Barbu a demisionat din PPDD.

UPDATE Senatorul PPDD Tudor Barbu a declarat, luni, că nu a luat niciodată în calcul plecarea din PPDD.

UPDATE Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, a declarat, luni, că senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis că vrea să părăsească partidul, iar după discuţia cu acesta au convenit ca Barbu să se mai gândească asupra acestei decizii, scrie Mediafax

„Mi-a spus astăzi (Barbu - n.r.) că ar vrea să plece din partid şi l-am întrebat şi l-am rugat dacă mai putem face ceva să nu se întâmple lucrul acesta. A zis că se mai gândeşte, eu sper totuşi să nu se întâmple lucrul acesta“, a declarat Vochiţoiu, precizând că urmează discuţii luni în grupul parlamentar, la care va lua parte şi Dan Diaconescu.
 
El a mai susţinut că Tudor Barbu, alături de Dan Diaconescu, este cel care a "inventat" partidul şi l-a făcut să devină un partid parlamentar.

"Dan Diaconescu ştiu că i-a spus cu lacrimi în ochi lui Tudor Barbu: «Tudore, ce pot să fac eu pentru tine să rămâi alături de mine pentru că noi am luptat umăr la umăr împotriva USL şi a ceea ce se întâmplă azi în România?». Nu a primit un răspuns, cred că trebuie să avem răbdare", a mai declarat liderul senatorilor PPDD.

 La intrarea în sala de plen, Tudor Barbu a evitat să facă declaraţii despre părăsirea PPDD.



Vineri, conducerea PPDD a decis excluderea din partid a prim-vicepreşedintelui Radu Popa. Seria demisiilor din partidul lui Dan Diaconescu a început în ianuarie, la scurt timp de la debutul sesiunii legislative.

În  ianuarie, deputatul Ioan Moldovan a declarat că va trece la PC pentru că nu se mai regăseşte în PPDD.

În 25 martie, senatorul PPDD Mihai Cristian Dănuţ a anunţat în plenul Senatului că va trece în grupul Partidului Conservator. Mihai Cristian Dănut este un cunoscut om de afaceri brăilean şi a fost ales în colegiul 2 Senat.

În 7 mai, deputatul Cezar Cioată a transmis Camerei Deputaţilor demisia sa din PPDD, aceasta fiind citită în plenul acestui for legislativ, de către preşedintele de şedinţă, Miron Mitrea, potrivit Mediafax.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite