Scandal la şedinţa solemnă din Parlament. Bulai, către Meleşcanu: „Mi se pare absurd ca un comunist să conducă şedinţa“. Replica lui Meleşcanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, la finalul şedinţei solemne pentru marcarea împlinirii a 30 de ani de la Revoluţie, deputatul USR Iulian Bulai l-a ironizat pe preşedintele Senatului Teodor Meleşcanu: „mi se pare puţin absurd ca dvs, comunist cu ştate vechi să conduceţi această şedinţă”, a afirmat Bulai în plenul camerelor reunite.

Camera Deputaţiloir şi Senatul s-au reunit luni, într-o şedinţă solemnă pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţie, fiind prima dată când parlamentarii au comemorat evenimentele din decembrie 1989 la momentul începerii acestora la Timişoara.

La finalul evenimentului, Teodor Meleşcanu, cel care a şi condus şedinţa, a supus la vot proiectul declaraţiei Parlamentului. Senatorul PSD a fost singura care a votat împotrivă, în timp ce deputatul USR Iulian Bulai s-a abţinut. Acesta din urmă a venit apoi la microfon să-şi explice votul.

„Nu este o poziţe a USR, dar mi se pare puţin absurd ca dvs, comunist cu ştate vechi să conduceţi această şedinţă prin care noi celebrăm victimele, comemorăm Revoluţia, şi transformăm într-un paradox de neimaginat acest moment solemn. Vă mulţumesc”, a afirmat Bulai, moment în care Meleşcanu se aude pe fundal cum se stăpâneşte din a izbucni în râs.

„Vă mulţumesc şi eu pentru gluma foarte reuşită pe care aţi făcut-o”, a contracarat preşedintele Senatului.

Scandal la şedinţa solemnă din Parlament

VIDEO 30 de ani de la Revoluţie. Klaus Iohannis: Statul român a întârziat nepermis de mult aflarea adevărului

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite