Scandal în Parlament. Ciolacu: Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu acuzaţii dure la adresa Guvernului Orban, despre care a spus că a dat contracte preferenţial şi că unii liberali s-au îmbogăţit.

„Reamintesc că în Parlament nu a fost modificat Codul penal. CCR este o instituţie care face parte din statul de drept, pe care o atacaţi zilnic. De patru luni vă spunem clar: guvernaţi, nu mai furaţi!. Aţi profitat ca să vă îndestulaţi toţi clienţii politici. Aţi sfidat restricţiile impuse oamenilor de rând. Aţi ţinut românii închişi în case şi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogătţit pentru trei generaţii. Aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal”.

Replica a venit de la liderul deputaţilor PNL. „Mulţumesc domnule procuror general, preşedinte al Camerei Deputaţilor. Mai ţineţi minte de ce se striga anul trecut: DNA, să vină să vă ia! Aveţi grijă ce vă doriţi, că s-ar putea să se întâmple. Cele mai mari achiziţii le-au făcut cei 28 de preşedinţi de CJ ai PSD.S-a scumpit şpaga pe la unii dintre voi. Cine a pus mâna în borcanul cu miere în pandemie, va răspunde”, a precizat Florin Roman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite