Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand spune că îi face plîngere penală lui Toni Greblă, șeful Autorității Electorale Permanente. Ce acuzații îi aduce

0
Publicat:

Clotilde Armand spune că îi face plîngere penală lui Toni greblă, șeful Autorității Electorale Permanente.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 FOTO: arhivă
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 FOTO: arhivă

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că îi va face plângere penală președintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals.

„Se dau indicații pe linie politică ca procesele - verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor.  Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă.  Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și să-și depună demisia”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand (USR), primar în funcție al Sectorului 1, a cerut renumărarea voturilor. Asta după ce George Tuță, candidatul PNL, a fost declarat învingător potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor locale 2024, publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite