Rareș Bogdan: E nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic la Primăria Capitalei

0
Publicat:

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a susținut la intrarea în ședințța Coaliției, luni, că liderii alianței PSD-PNL trebuie să vină cu o candidatură comună pentru Primăria Capitalei pentru a nu „dinamita” șansele celorlalți doi candidați comuni propușși pentru primăriile de sector.

FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

„E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală. (...) Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă ( n. r. - candidații comuni la Primăria Sectorului 2 și Primăria Sectorului 5)”, a spus liberalul Rareș Bogdan înainte de a intera la ședinșa Coaliției, potrivit News

Deciza Caliției cu privire la păstrarea candidatului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei este așteptată luni, când ar trebui depusă de medic și lideri la BEC. 

Liderii alianței PSD-PNL s-au reunit de la 10 pentru a discuta cu privire la scandalul izbucnit în jurul medicului privind acuzațiile de incompatibilitate

Somat de cei doi lideri ai Coaliției, Nicolae Ciucă  și Marcel Ciolacu, Cătălin Cărstoiu a făcut precizări într-o conferință de presă în care a aspus că hotărârea stă în mâinile alianței care l-a propus. 

Înre timp, în spațiul public au fost vehiculate mai multe scenarii, ambele partide declarând oficial sau pe surse că au alte variante, însă independente de alianța PSD-PNL.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat însă anterior că poate spune cu certitudine că alianţa PSD şi PNL la Primăria generală a Capitalei va avea un candidat unic. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite