Rareş Bogdan, atac la Guvern, după numirea lui Cazan la şefia IJJ Prahova: „Ar trebui să zacă în puşcărie. Este un gust amar la sfârşit de an”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax

Europarlamentarul Rareş Bogdan, a avut o reacţie dură referitoare la Laurenţiu Cazan, după numirea acestuia ca inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

Structurile defecte ale MAI, care nu au înţeles că trebuie să fie în slujba cetăţeanului şi nu a unor grupuri de interese au a unor persoane care au coordonat opresiunea îngrozitoare împotriva oamenilor cinstiţi, corecţi, care au ieşit pentru a stopa abuzurile din România pe 10 august, au profitat de acest vid, între plecarea unui ministru şi venirea unui alt ministru şi au încecat să facă o chestiune extrem de gravă. Este un atentat la tot ce înseamnă o România democrată şi Europeană”, a afirmat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a criticat, de asemenea, faptul că Justiţia nu a făcut lumină în acest caz, deşi au trecut mai bine de 2 ani de la protestele împotriva guvernării PSD şi a modificărilor aduse Legilor justiţiei:

„Domnul Cazan ar trebui să zacă în puşcărie, ar trebui să fie în momentul ăsta cel puţin în cercetare sau în judecată, în dosarul de pe masa unor judecători care să îi analizeze acţiunea de pe 10 august atunci când peste 100.000 de oameni au fost gazaţi, 850 de oameni au depus plângeri, mii de oameni au fost bătuţi, au fost hărţuiţi iar România a trăit un moment extremd e critic cum nu a mai văzut de la mineriade”

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite