Primele mârâieli în PSD după eşecul moţiunii. Şerban Nicolae: O mare şi nescuzabilă ruşine; Codrin Ştefănescu: A fost un mare fâsss, Marcele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Nicolae îl critică pe Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Şerban Nicolae îl critică pe Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD Şerban Nicolae consideră „o mare şi nescuzabilă ruşine” faptul că partidul nu a reuşit să întrunească cvorumul pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că „a fost un mare fâsss”.

„O mare şi nescuzabilă ruşine…”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul PSD Şerban Nicolae, comentând faptul că şedinţa de luni a Parlamentului în care trebuia să se dezbată moţiunea de cenzură a fost închisă din lipsă de cvorum.

La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că „a fost un mare fâsss”.

„Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Şi nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflaţi în spitale sau carantinaţi ca suspecţi de Covid! Când pregăteşti o moţiune, şi chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel puţin 9-10 voturi de la minorităţi, cel puţin 8 voturi de la neafiliaţi plus PSD-iştii goniţi de ţine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iştii care nu iubesc în ruptul capului acest Guvern, dar nici de la «negociatorii» tăi nu au înţeles exact ce vrei”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Fostul secretar general al PSD i-a transmis lui Marcel Ciolacu că Liviu Dragnea nu ar fi pus niciodată partidul într-o astfel de ipostază.

„Sunteţi slabi şi vânduti, Marcele! Şi se vede limpede că lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbră lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situaţie ridicolā! Şi vorba lui Şerban Nicolae: e o mare şi nescuzabilā ruşine”, a mai scris Ştefănescu.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă din lipsă de cvorum. În sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care trebuiau 233.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite