Preşedinţia cheltuieşte 1,48 milioane de lei pe sistemul de alimentare cu apă şi inelul de incediu al Palatului Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palatul Cotroceni
Palatul Cotroceni

Administraţia Prezidenţială a lansat o licitaţie publică pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă al Palatului Cotroceni şi a inelului de incediu, în valoare totală de 1,48 de milioane de lei, fără TVA.

Potrivit anunţului public, obiectivul licitaţiei este "reabilitarea sistemului exterior de alimentare cu apă şi inel incendiu aflate în exploatare în cadrul Complexului Palat Cotroceni". Lucrările presupun "constructii de renovare a conductelor de apă", potrivit licitaţiei.

Suma destinată lucrărilor este de 1.482.540 lei (făra TVA), din care cheltuieli pentru proiectare şi asistentă tehnica 97.620 lei, cheltuieli pentru investiţia de bază 1.199.160 lei, cheltuieli amenajare teren 10.000 lei, comisioane, cote, taxe 22.200 lei, organizare de şantier 30.230 lei şi cheltuieli diverse şi neprevazute123.330 lei.

Finanţarea se va face din fonduri bugetare.

În luna martie, Administraţia Prezidenţială a lansat şi o licitaţie privind construirea unui sistem automat de irigaţie a vegetaţiei în Parcul Palatului Cotroceni, în valoare de 2,39 milioane de lei fără TVA (aproximativ 533.000 de euro). Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, sistemul este necesar având în vedere că cel actual consumă mult curent, precum şi o cantitate foarte mare de apă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite