Premierul Ciucă şi ministrul Lucian Bode merg la Congresul PPE de la Rotterdam. Europarlamentarul Siegfried Mureşan, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Nicolae Ciucă, împreună cu secretarul general al partidului, Lucian Bode, şi o delegaţie a PNL, vor participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în zilele de 31 mai şi 1 iunie la Rotterdam. Europarlamentarul Siegfried Mureşan şi-a anunţat candidatura pentru un nou post de vicepreşedinte al partidului.

„Preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, împreună cu secretarul general al partidului, Lucian Bode, şi o delegaţie desemnată de Biroul Executiv al PNL, vor participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în zilele de 31 mai şi 1 iunie la Rotterdam”, a transmis PNL.  

Sursa citată a mai precizat că „la Congresul PPE va fi aleasă noua conducere a partidului, iar europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan va candida pentru un post de vicepreşedinte”. 

Siegfried Mureşan este şi acum vicepreşedinte al PPE. La congresul PPE va fi aleasă noua conducere a formaţiunii politice, Manfred Weber (Germania) fiind singurul candidat. 

Candidaţii pentru cele zece posturi de vicepreşedinte sunt:

Esther de LANGE (Ţările de Jos)

Mariya GABRIEL (Bulgaria)


Esteban GONZÁLEZ PONS (Spania)


Johannes HAHN (Austria)


Andrzej HALICKI (Polonia)


David McALLISTER (Germania)


Siegfried MUREŞAN (România)


Petteri ORPO (Finlanda)


Franck PROUST (Franţa)


Dubravka ŠUICA (Croaţia)


Antonio TAJANI (Italia)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite