Ponta, replică pentru Paleologu: „Cum s-a înhăitat cu Băsescu s-a transformat imediat într-un mitocan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

După ce candidatul PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu, a spus despre Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ProRomânia, că „e un actor bun în roluri de prost“, Victor Ponta i-a răspuns: „Cum s-a înhăitat cu Băsescu s-a transformat imediat într-un mitocan“.

Anturajul te strica - Paleologu era un baiat finut, cu nume bun si cu papion asortat la nume (putin patat cu PDL ul) / cum s-a inhaitat cu Basescu s-a transformat imediat intr-un mitocan! Teo - ramai tu ; nu incerca sa te transformi in Basescu ca nu te ajuta! Cred ca Mircea Diaconu are deja multi votanti - si o sa aiba si mai multi pe masura ce “baietii de mingi” ai lui Basescu si “gusatii” spagari si blatisti ai Vioricai o sa il jigneasca mai mult!

In 2008 pe Sorin Oprescu tot asa il jigneau si batjocoreau “basistii” - si el a stricat blatul dintre PSD si Vasile Blaga ! Cine nu invata din greseli - le repeta! Mircea Diaconu Presedinte! N-am gasit alta rima!", a scris Ponta pe Facebook.

Candidatul PMP la Preşedinţie, Teodor Paleologu, spune că Mircea Diaconu, susţinut de ALDE şi Pro România la prezidenţiale, este bun actor în roluri de prost şi a găsit pe alţii mai proşti, ALDE şi Pro România, care n-au fost în stare să genereze o candidatură cât de cât plauzibilă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite