Ponta: „Crin Antonescu, dacă vrea să fie preşedinte, trebuie să vorbească frumos cu toţi, în primul rând cu PSD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO: Gov.ro.
Victor Ponta. FOTO: Gov.ro.

Prim-ministrul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a declarat, duminică seară, la Antena 3, că o posibilă alegere a lui Crin Antonescu în funcţia supremă în stat depinde într-o mare măsură de capacitatea acestuia de a obţine voturi, precum şi să nu „vorbească de rău” PSD, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a menţionat faptul că o posibilă neînţelegere cu liderul PNL va avea ca efect o susţinere mult mai redusă a acestuia în cursa prezidenţială de anul viitor de către liderii locali PSD. „Dacă Crin va continua să vorbească de rău PSD, probabil că se va întâmpla lucrul ăsta (susţinerea redusă la prezidenţiale - n.r.). Eu sper să nu o facă", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Tot liderul PSD a mai spus că preşedintele actual al Senatului, Crin Antonescu, dacă doreşte să ajungă în cea mai importantă funcţie în stat, trebuie „să vorbească frumos” cu toţi reprezentanţii şi simpatizanţii PSD, precum şi cu cei ai UDMR, PNL, PPDD sau ai altor partide, ori cei care nu susţin niciun partid.

„Vreau un preşedinte care să-i reprezinte pe toţi. Sigur, în primul rând pe pesedişti, că eu sunt preşedintele PSD", a spus Victor Ponta.

Prim-ministrul României a mai subliniat că o posibilă candidatură la prezidenţiale din partea PSD ar avea loc doar dacă liderul PNL, Crin Antonescu, nu ar mai dori să candideze. În acest caz, Victor Ponta ar prelua candidatura.

„Dacă, la un moment dat Crin nu va mai vrea să candideze, am putea să căutăm împreună, dar nu cred că se pune problema”, a mai spus Ponta la Antena 3.


Citeşte şi:

Ponta: Dacă Antonescu va candida doar din partea PNL la prezidenţiale, PSD va avea candidat propriu

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că în cazul în care preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida doar din partea liberalilor la alegerile prezidenţiale, PSD va trebui să aibă propriul candidat.

SONDAJ Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale, dacă s-ar organiza un scrutin duminica viitoare

Dacă s-ar organiza alegeri prezidenţiale duminica viitoare, prim-ministrul Victor Ponta s-ar clasa pe primul loc, indiferent de contracandidaţi, potrivit unui sondaj realizat de CSCI, prezentat, joi, de RTV.

Consiliul Naţional al PSD, antrenament pentru anul electoral 2014: „Trebuie să câştigăm tot!“

Conducerea PSD le-a transmis liderilor din teritoriu, prezenţi sâmbătă la Consiliului Naţional al partidului, că trebuie să iasă pe primul loc la alegerile europarlamentare din mai 2014 şi să câştige bătălia pentru alegerile prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite