Planul lui Liviu Dragnea după eliberare. Cum vrea fostul lider PSD să o pedepsească pe Dăncilă şi să-şi facă un nou partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Fostul lider PSD Liviu Dragnea ar ţine legătura cu „oamenii de încredere” din partid prin intermediul Irinei Tănase, acesta dictând inclusiv lista pentru parlamentare, potrivit Gândul.ro, care citează surse politice. Totodată, Dragnea şi-ar dori să o pedepsească pe fostul premier Viorica Dăncilă pe motiv că aceasta s-a opus promovării ordonanţelor privind amnistia şi graţierea.

Astfel, Liviu Dragnea şi-ar fi făcut prioritate excluderea Vioricăi Dăncilă din lista la Teleorman la alegerile parlamentare, arată gândul.ro. În acest sens, preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea, un apropliat al lui lLiviu Dragnea, a lansat mai multe atacuri la adresa lui Dăncilă, blocându-i acesteia posibilitatea de a-şi oferi sprijinul în campania electorală pentru locale în judeţ. Sursele citate mai explică că Paul Stănescu ar fi cel care se ocupă de punerea în aplicare a ordinelor lui Dragnea, acesta încercând să o excludă complet pe Dăncilă.

Dragnea ar mai trage sfori astfel încât Carmen Dan şi Codrin Ştefănescu să se regăsească în lista partidului pentru Senat. Exclus recent din partid, Cătălin Rădulescu ar urma să se înţeleagă cu Victor Ponta pentru a figura pe loc eligibil în listele ProRomânia. Gandul.ro mai arată că după alegerila parlamentare tabăra Dragnea din Parlament ar încerca să se rupă de PSD şi să-şi formeze apoi un nou partid de orientare naţionalistă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite