O deputată AUR aprobă un internaut care îi cere „să intre cu mitraliera în Senat şi să-i culce pe toţi”: „Ideea dumneavoastră nu e rea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gianina Şerban, deputată AUR,
Gianina Şerban, deputată AUR,

Gianina Şerban, deputată AUR, şi-a exprimat aprobarea atunci când unul dintre internauţi i-a sugerat pe Facebook că ar trebui să „intre cu mitraliera în Senat şi să-I culce pe toţi“, ulterior ştergându-şi comentariul.

Provocată de un internaut care îi cerea să intre cu mitraliera în Senat şi să îi pună pe toţi la pământ, Gianina Şerban, deputată AUR, a răspuns că „ideea nu e rea”, însă ulterior aceasta şi-a şters comentariul, transmite Antena3.ro

„Dar ce voiaţi, doamnă Gianina Şerban? Ori intraţi cu mitraliera în Senat şi îi culcaţi pe toţi, ori degeaba ne scrieţi aici. Aici nu ne sunteţi de niciun folos. Faceţi cu ei dacă aveţi sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceauşescu. Câţiva generali de armată, SPP, SRI, Antidrog, şi alte instituţii de partea dumneavoastră şi atât contează… şobolanii ăştia sunt nimic fără astea.. Sau aţi uitat că valoarea sclavului este dată de relaţii?”, a fost mesajul internautului pe o reţea socială.

„Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că ştiţi, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetăţeanului de rând. Cât despre relaţii, nu le avem!”, a fost răspunsul deputatei.

Gianina Şerban va reprezenta Alianţa pentru Unirea Românilor în Parlament pentru următorii 4 ani. Aceasta a deschis lista Camerei Deputaţilor din partea judeţului Ilfov.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite