Nicușor Dan: Mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele PNL

0
Publicat:

Primarul general al Capitalei susține că se va uita „cu mare responsabilitate” pe cele 10 teme prioritare pe care PNL dorește ca acesta să le rezolve în următoarele șase luni.

Nicușor Dan susține că se va uita „cu mare responsabilitate” pe obiectivele PNL FOTO: Facebook
Nicușor Dan susține că se va uita „cu mare responsabilitate” pe obiectivele PNL FOTO: Facebook

„Ca să punem în context chestiunea asta, pe mine m-au votat în 2020 susținătorii PNL. Acești oameni sunt reprezentanți de PNL București, deci mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care dumnealor mi le-au transmis. O să facem pe tot ce înseamnă conținutul acestor solicitări, o sa avem timp să discutăm. O să mă uit la ele cu mare seriozitate”, a declarat Nicușor Dan, la intrarea în Primăria Capitalei, potrivit Digi24.

PNL i-a transmis actualului edil lista cu cele 10 urgențe ale Bucureștiul pentru care acesta trebuie să livreze rezultate, în următoarele șase luni.

„Dacă va dori în continuare sprijinul PNL București, Primarul General va îndeplini până la data de 31 iulie 2023 indicatorii de realizare prezentați mai jos. Aceștia țin exclusiv de performanța administrativă,  sunt realiști, se pot îndeplini și sunt ușor măsurabili, tocmai pentru ca evaluarea noastră să fie cât mai obiectivă. Toate aceste teme au fost asumate de către candidatul Nicușor Dan în campania din anul 2020”, se arată în comunicatul PNL.

Pe lista de urgențe ale Bucureștiului, potrivit PNL, se numără: investiții în termoficare, reducerea riscului de pierdere a fondurilor europene; creșterea ritmului de execuție a marilor proiecte de investiții care bat pasul pe loc; creșterea calității serviciilor publice de transport, adoptarea unei strategii unitare de parcări și deblocarea serviciului de taximetrie; digitalizarea și eficientizarea serviciilor publice.

De asemenea acestuia i se cere demararea reformelor instituționale reale, creșterea transparenței instituționale, revitalizarea parcurilor și înlăturarea pericolelor prezentate pe arborii bolnavi din mediul urban, risc seismic/patrimoniu construit,  asumarea prin acțiuni concrete a politicii de urbanism a Bucureștiul (cu accent pe zonele centrale) și crearea unui sistem multianual de planificare de investiții care să integreze toți deținătorii din rețele.

PNL susține că din motivul prin care a conceput indicatorii de evaluare nu cere „rezolvarea integrală a acestor probleme” , ci doar „rezultate perfect realizabile, rezultate care ar fi putut fi atinse deja până în acest moment”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite