Nicuşor Dan a câştigat în primă fază procesul cu Firea privind amenajarea parcului Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan - FOTO Eduard Enea
Nicusor Dan - FOTO Eduard Enea

Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, condusă de Nicuşor Dan, a câştigat în primă fază un proces cu primarul Capitalei Gabriela Firea, care, în baza deciziei Tribunalului Bucureşti, este obligată să facă public proiectul de amenajare a Parcului Cişmigiu.

Tribunalul Bucureşti o obligă pe Gabriela Firea să facă public proiectul de amenajare al Parcului Cişmigiu, în urma unei acţiuni inţiate de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, anunţă Nicuşor Dan într-un comunicat de presă.

Acesta mai aminteşte că „În august 2019, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a solicitat oficial comunicarea proiectului. Întrucât nu a primit răspuns, a solicitat în instanţă obligarea Primarului la comunicarea proiectului. Prin Sentinţa pronunţată în dosarul 28678/3/2019, Tribunalul Bucureşti a obligat Primarul să comunice documentaţia. Hotărârea poate fi atacată cu recurs”, se arată în comunicat.

Totodată, candidatul desemnat al USR pentru Capitală o critică pe Gabriela Firea pentru „dispreţul” pentru respectarea legii.


„Constatăm, încă odată, dispreţul administraţiei Firea pentru respectarea legii şi pentru dreptul de informare al cetăţenilor”, se mai arată în comunicatul semnat de Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite