Nicolae Ciucă a înaintat propunerea de numire a lui Daea ca ministru lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţii Nicolae Ciucă - reducere cost combustibili - 23 iun 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a trimis către Palatul Cotroceni propunerea de numire a lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii, anunţă Guvernul.

„Prim-ministrul României Nicolae-Ionel Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale propunerea de numire a domnului Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale”, se arată în comunicarea Guvernului

Petre Daea a fost votat, miercuri, în unanimitate, în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, pentru funcţia de ministru al Agriculturii. 

Daea, dacă va fi acceptat de Klaus Iohannis, va fi la al cincelea mandat de ministru al Agriculturii, după cele din guvernele Năstase, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă. 

Propunerea de ministru era, înainte de a fi variantă pentru şefia Agriculturii, membru al Fondului de Garantare, în Consiliul de Administraţie al instituţiei.

Daea l-ar înlocui la Agricultură pe Adrian Chesnoiu, care a demisionat în urma acuzaţiile DNA referitoare la abuz în serviciu în cazul trucării unui concurs pentru funcţii publice.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite