Moşteanu (USR PLUS): Aşteptăm noua nominalizare de prim-ministru de la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ionuţ Moşteanu, parlamentar USR PLUS, transmite PNL că formaţiunea din care face parte aşteaptă o nouă nominalizare de premier. Deputatul îl critică pe Florin Cîţu pentru modul de colaborare cu partenerii, dar şi pentru abordarea pe care o are în propriul partid.

“Florin Cîţu s-a comportat cu Preşedintele PNL, Ludovic Orban, la fel cum s-a comportat cu USR PLUS. Preşedintele PNL a fost informat, printr-un SMS, cu 2 minute înainte de anunţarea publica a deciziei de demitere a Ministrului Stelian Ion.

Este încă o dovadă că premierul Florin Cîţu nu poate fi un partener de încredere, nu poate gestiona o coaliţie, nu poate colabora cu nimeni.

Florin Cîţu calcă în picioare speranţele românilor şi voturile primite atât de PNL, cât şi de USR PLUS. Sunt consternat de atitudinea asta. Un premier nu poate fi premier doar pentru o mână de oameni care îi ţin spatele.

Florin Citu nu va mai fi prim-ministrul României.Guvernarea de centru dreapta va continua într-un ritm accelerat pentru a recupera întârzierile de anul ăsta cu un premier responsabil si capabil.

Aşteptăm noua nominalizare de prim-ministru de la PNL”, a scris Moşteanu pe Facebook.

Ludovic Orban a precizat că nu a avut cunoştinţă despre intenţia de premierului de a îl demite pe Stelian Ion şi nu a fost informat nici despre introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de guvern a OUG Anghel Saligny.

USR PLUS a cerut demisia premierului, după ce Florin Cîţu l-a revocat pe Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei, acuzându-l că a blocat adoptarea proiectului de dezvoltare locală Anghel Saligny prin lipsa avizului pe OUG. Preşedintele României a semnat decretul de revocare, precum şi actul prin care Lucian Bode preia, ca interimar, conducerea instituţiei.

 

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite