Mihail Boldea şi-a trimis demisia din funcţia de deputat din arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea a fost trimis în judecată, în iunie, de procurorii DIICOT Galaţi, fiind acuzat de o fraudă imobiliară de un milion de euro                                                                           FOTO Mediafax
Mihail Boldea a fost trimis în judecată, în iunie, de procurorii DIICOT Galaţi, fiind acuzat de o fraudă imobiliară de un milion de euro                                                                           FOTO Mediafax

Deputatul independent de Galaţi (fost membru PDL) Mihail Boldea, aflat în arest preventiv din luna martie, acuzat într-un dosar cu o fraudă imobiliară de un milion de euro, şi-a depus marţi demisia din Parlament la secretarul general al Camerei, a anunţat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, potrivit Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat marţi seară că demisia deputatului independent de Galaţi (fost PDL) Mihail Boldea, trimisă din arest, a ajuns la secretarul general al Camerei, potrivit Agerpres.

”Demisia lui Mihail Boldea a ajuns la secretarul general. Urmează procedura normală în astfel de cazuri, se ia act de ea in plen. Demisia este un act unilateral. Săptămâna viitoare, când se va deschide plenul, va fi transmisă această informatie”, a explicat Zgonea procedura, după întâlnirea membrilor Biroului permanent cu preşedinţii de comisii de la Camera Deputaţilor.

Boldea, în arest preventiv din martie

Mihail Boldea se află în arest preventiv de la sfârşitul lunii martie. La sfârşitul lui iunie, Boldea a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Galaţi pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a 19 inculpaţi, 11 în stare de arest preventiv, urmare a destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, a precizat DIICOT.

Potrivit sursei citate, inculpaţii au acţionat sub coordonarea liderului grupării, Mihail Boldea, deputat în Parlamentul României. Prejudiciul a fost estimat de procurori la aproximativ un milion de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite