Ludovic Orban: Guvernarea cu UDMR e complicată. Sunt anumite limite peste care nu trecem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele PNL FOTO Inquam Photos / George Călin
Ludovic Orban, preşedintele PNL FOTO Inquam Photos / George Călin

​​Liderul PNL Ludovic Orban consideră că guvernarea liberalilor alături de UDMR este una complicată, încă precizează că Uniunea îşi respectă cele mai multe înţelegeri.

„E o guvernare complicată, noi am mai guvernat cu UDMR. UDMR are oameni competenţi care girează cu profesionalism ministerele, agenţiile pe care le conduc si e u n partener care îşi respectă cele mai multe înţelegeri. Sunt anumite limite peste care nu trece”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit HotNews. 

Liderul PNL evitat să spună exact care sunt limitele despre care a vorbit, comentând doar că există un program de guvernare care trebuie respectat.

La alegerile din PNL Covasna, Ludovic Orban le-a cerut colegilor săi liberali să se adreseze cu mesajele lor şi electoratuluu maghiar, pentru că ar putea să aibă susţinere şi din această zonă. La Conferinţa Judeţeană PNL Covasna au participat doar lideri din echipa şefului PNL, nu şi din cea a premierului. Pe lângă Orban, la alegeri au mai fost prezenţi Violeta Alexandru şi Adrian veştea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite