La Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi au fost aduse 700 de buletine pentru validat, la numai 200 de cereri de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi au fost trimise 700 de buletine de vot FOTO: Mediafax
La Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi au fost trimise 700 de buletine de vot FOTO: Mediafax

În ziua referendumului, filiala ieşeană a PDL a trimis o reclamaţie la Biroul Electoral Judeţean şi la Poliţie cu privire la deplasarea urnei mobile la Spitalul de Psihiatrie Socola din municipiul Iaşi. Reprezentanţii PDL au susţinut că acolo au existat 200 de cereri pentru vot, în timp ce au fost trimise pentru a fi validate 700 de buletine de vot

Într-un comunicat de presă, conducerea PDL a susţinut că a depus o sesizare la Biroul Electoral Judeţean Iaşi, dar şi la Poliţie. Ei susţin că preşedintele secţiei 166 din incinta grupului şcolar Tehnoton a hotărât să trimită urna mobilă către Spitalul de Psihiatrie Socola, aceasta fiind dusă doar de un singur reprezentant al secţiei de votare, potrivit gândul.info.

"Pentru a securiza procesul de votare, legea prevede clar că urna mobilă trebuie însoţită de minimum doi membri din secţia respectivă, desemnaţi prin tragere la sorţi", se mai arată în comunicatul PDL Iaşi.

Totodată, în reclamaţie este menţionat faptul că la Spitalul Socola au fost depuse 212 cereri din partea unor persoane care au vrut să voteze. Reprezentanul secţiei de votare a plecat cu urna mobila având la dispoziţie 700 de buletine de vot.

Biroul Electoral Judeţean Iaşi a anunţat ca urmează să dea un verdict asupra plângerii primite de la conducerea PDL Iaşi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite