Incidente la audierea lui Mircea Negulescu la Parchetul General: fostul procuror DNA Ploieşti a depus plângere împotriva unui cameraman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu a fost chemat, joi, la Parchetul General în calitate de martor. Potrivit Digi24, audierea fostului procuror nu ar avea legătură cu scandalul PSD-DNA lansat săptămâna trecută, în care este implicată şi familia Cosma. Plângerea care îl vizează nu este încă publică.

UPDATE 13.30 Audierea fostului procuror s-a încheiat după aproape trei ore. La ieşirea de la Parchet acesta a fost deranjat de jurnaliştii prezenţi în număr mare, depunând plângere împotriva unui cameraman de la România TV, pe care l-a acuzat de agresiune şi care a fost legitimat de jandarmi. 

Mircea Negulescu le-a cerut jurnaliştilor să-l lase să treacă şi să nu-l mai atingă. După ce o jurnalistă Antena 3 l-a întrebat de ce e recalcitrant, procurorul a declarat „vreau să mă lăsaţi să merg, nu lovesc pe nimeni. Mă hărţuiţi, îmi puneţi şi piedică, vă rog frumos nu mă mai atingeţi. Nu dau niciun fel de declaraţie pentru că nu vreau. Vreţi să mă tâlhăriţi, nu înţeleg?“

FOTO Inquam / Liviu Florin Albei

image

UPDATE 10.45: Mircea Negulescu a ajuns cu puţin timp în urmă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Acesta era citat să se prezinte pentru audieri la ora 10.30.

Ştirea Iniţială: Fostul procuror DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, zis şi „Portocală”, ar fi fost chemat, joi, pentru audieri la Parchetul General. Plângerea care îl vizează nu este însă publică. Potrivit, ultimelor informaţii, audierea nu ar avea legătură cu dosarul în care este implicat şi fostul deputat Vlad Cosma. 

Fostul deputat Vlad Cosma a fost audiat, la Parchetul General, în legătură cu plângerea pe care a depus-o împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de compromiterea intereselor Justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului General, Vlad Cosma a depus plângerea pe 9 februarie şi îi vizează pe procurorii Lucian Onea, Giluela Diaconu, Alfred Savu şi Mircea Negulescu (exclus recent din magistratură).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite