Geoană a sunat la Elias să întrebe de sănătatea lui Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedintele al Senatului, Mircea Geoană, a declarat la Dăbuleni că a sunat de dimineaţă la Spitalul Elias pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Ion Iliescu, după ce ieri-seară a recunoscut că l-a înjurat pe liderul de onoare al PSD în contul ştampilei "prostănac", care i-a rămas lipită pe frunte.

Chestionat dacă acuzaţiile pe care le-a lansat în ultima perioadă la adresa lui Ion Iliescu i-ar fi putut afecta starea de sănătate, Geoană a răspuns: "Am dat un telefon de dimineaţă la Elias să mă interesez de starea lui". Senatorul PSD a refuzat însă, potrivit Mediafax, să facă alte comentarii.

După ce l-a numit "piaza rea" a partidului sau "subiect închis în catafalc", Geoană s-a arătat, totuşi, "impresionat" de anunţul privind spitalizarea preşedinteleui de onoare al PSD.

"Îi spun numai «sănătate». Politica e politică, dar chestiunile de sănătate sunt ceva diferit. Sper să-şi revină cât mai repede. Înţeleg că s-a externat deja şi sper să nu fie nimic serios. Repet, faptul că ne mai împungem este una, iar sănătatea este altceva", a spus Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite