Fost ministru al Sănătăţii: Dacă medicii ar face la fel şi ar fugi din spitale după modelul PNL? E cea mai mare gafă politică din istoria postdecembristă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Cîţu de a-şi depune mandatul. Acesta a comparat situaţia de la guvernare cu cea din spitale şi a subliniat că decizia de azi este „cea mai mare gafă po litică din istoria postdecembristă a României”.

„Dacă medicii ar face la fel şi ar fugi din spitale după modelul PNL ?!

Cîtu şi-a depus mandatul! Este incredibil! Aşa ceva n-am crezut că e posibil! Este nemaiîntîlnit şi cred ca e cea mai mare gafă politică din istoria postdecembristă a României! PNL este absolut iresponsabil!”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Atacul acestuia vine după ce premierul desemnat Florin Cîţu s-a retras înaintea votului de învestitură din Parlament.  „Domnul Florin Vasile Cîţu şi-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie şi urmează să facă o declaraţie de presă în cursul acestei seri”, a transmis joi Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite