Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucrează nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Florin Roman
FOTO Facebook / Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, pe care îl compară cu fostul ministru PNL Nelu Tătaru. Acesta explică că lui Voiculescu îi lipsesc abilităţile de manager şi îl acuză că „nu lucrează nimic” în ce priveşte activitatea de ministru.

Florin Roman susţine că între ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi fostul titlular al ministerului, Nelu Tătaru, există o „diferenţă de manager”. 

„Uitaţi-vă la diferenţa de manager de ministru al Sănătăţii între Nelu Tătaru şi între domnul Vlad Voiculescu. În raportul semnat de Nelu Tătaru, unde sunt semnalate aceste deficienţe pe fiecare spital în parte, Nelu Tătaru care este un manager ştie că atunci când impui o măsură trebuie să ai şi o sursă de finanţare. Nelu Tătaru ce a făcut – Nelu Tătaru s-a dus la Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene la acea vreme, şi în baza discuţiei au semnat un acord prin care aceste instalaţii de semnalare a incendiilor să poată fi suportate din bani europeni. De ce? Pentru că ele sunt destul de costisitoare. Atunci când identifici o problemă trebuie obligatoriu să indici şi sursa de finanţare. Dacă nu ai, vorbeşti degeaba”, a declarat deputatul PNL într-o emisiune la B1TV.

Întrebat dacă Vlad Voiculescu nu a luat la cunoştinţă despre documentul semnat de Nelu Tătaru cu Marcel Boloş, foştii miniştrii din Sănătate şi Fonduri Europene, Florin Roman l-a acuzat pe Voiculescu că „nu lucrează nimic”. Aceste recunoaşte în schimb că ministrul „are cel mai bun om de PR”, referindu-se la popularitatea mare din ultima vreme a ministerului Sănătăţii pe Facebook.

„Domnul Vlad Voiculescu nu lucrează nimic – dacă vine la emisiune la dumneavoastră aici, e cu consilierul de PR acolo – nu lucrează nimic în biroul domniei sale şi în tot ceea ce înseamnă activitatea de ministru, şi trebuie să recunosc că are cel mai bun om pe PR. Pentru că, dacă ne uităm la ceea ce înseamnă chestiuni măsurabile, partea de engagement pe partea de Internet, deci are cea mai mare creştere domnul Voiculescu de când este ministru al Sănătăţii dintre actualii miniştri. Partea de PR şi-o face foarte, foarte bine, numai că a fi ministru înseamnă să fii manager şi să iei decizii. Or, tocmai aceste lucruri îi lipsesc, din păcate, domnului Voiculescu. Şi îi spun un lucru, degeaba se plânge. Dacă acum când are raportul în faţă, dacă acum când ştie care este sursa de finanţare nu merge la Ministerul fondurilor europene, la colegul dumnealui, domnul Ghinea, şi rapid să implementeze aceste măsuri...”, a conchis Florin Roman.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite