Florin Cîţu, despre schimbarea sa de la şefia Senatului: Nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, miercuri, întrebat despre o posibilă schimbare a sa din funcţie, că, dacă este schimbat, nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice. Liberalul a subliniat că nu are nicio problemă dacă va fi înlocuit din funcţie.

„Dacă sunt schimbat de aici nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice. Nu aici este problema. Dacă cineva în PNL se concentrează doar pe asta, ok, pot să facă acest lucru, dar nu vor rezolva, tot vor rămâne preţuri mari, inflaţie mare, dobânzi mari, criză economică”, a afirmat Florin Cîţu.

Preşedintele Senatului a precizat că problema este să găsească soluţii împreună pentru români. „Eu am spus din primul moment, sunt la dispoziţia PNL cu soluţii, soluţii liberale, care să îi ajute pe români şi întotdeauna voi face acest lucru, cât voi fi în politică”, a completat Cîţu.

Reacţia lui Florin Cîţu are loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii privind o revocare iminentă a fostului preşedinte al PNL de la şefia Senatului, în urma poziţionării sale pe diferite teme economice, dar şi pe subiecte de politică externă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite