Firea, atac dur la adresa ministrului Sănătăţii: „Dovediţi cu fiecare declaraţie că sunteţi prost informat şi prost, în general! Sunteţi cinic şi incompetent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD. FOTO Arhivă personală
Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD. FOTO Arhivă personală

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac fără precedent la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, numindu-l „cinic şi incompetent”, dar apelând şi la jigniri la adresa acestuia.

„Domnule ministru al Sănătăţii cu repetiţie, în mandatul căruia mor bolnavi în spitale nu de afecţiunea pentru care s-au internat, ci din cauza incompetenţei criminale care vă caracterizează pe Dvs şi pe guvernanţii de dreapta.

Nu mai daţi vina pe mercur retrograd, birocraţie, Firea, PSD, Oprescu, Băsescu, Videanu, gaura din stratul de ozon sau ce vă vine în minte, pentru că vă faceţi de ras, mai mult decât vă faceţi oricum, prin prestaţia lamentabilă pe care o aveţi ca ministru, prin interesele oculte pe care le aveţi în Sănătate, prin studiile dubioase etc.”, se arată într-un mesaj al PSD Bucureşti, care o citează pe Gabriela Firea. 

„Dovediţi cu fiecare declaraţie că sunteţi prost informat şi prost, în general! Ar fi trebuit să cunoaşteţi faptul că anul acesta avem cea mai gravă criză de termoficare din ultimii 30 de ani. Motivul este că Bucureştiul e alimentat în mod curent cu DOAR 2 CET-uri, în loc de 6 câte au fost construite iniţial şi câte ar fi necesare.

În dimineaţa groazei când a izbucnit incendiul de la Matei Balş nu era nicio avarie în zonă, deci nu mai daţi vina pe Firea şi compania înfiinţată de mine şi echipa mea - Termoenergetica, pentru a putea atrage fonduri europene necesare reabilitării reţelei de termoficare - ceea ce am şi făcut (300 mil euro). Şi prin care am reabilitat 270 km de conductă, ceea ce nu va face în 4 ani colegul dvs de la primărie”, a completat prim-vicepreşedintele PSD. 

Gabriela Firea susţine că de când au preluat liberalii guvernare au fost şapte incendii în spitale: „Domnule ministru #dedreapta au ars 7 spitale sub Dvs şi colegul Tătaru. 4 chiar în mandatul Dvs! Deci nu mai este o întâmplare! Aţi recunoscut public că abia acum aţi citit raportul privind tragedia de la Piatră Neamţ! Cât de superficial şi incompetent puteţi fi?? După tragedia de la Piatră Neamţ aţi cerut verificarea imediată de către guvern a tuturor secţiilor AŢI, a staţiilor de oxigen, pentru a preveni posibile cauze care ar putea duce la accidente, astfel încât să nu mai avem pierderi de vieţi omeneşti? Răspundeţi oamenilor, nu mie: ce aţi făcut de la preluarea mandatului? Dar în mandatul anterior? A, da, aţi blocat transplantul de plămâni de la Spitalul Sfânta Maria! Aveaţi timp să verificaţi cele mai mari şi aglomerate spitale Covid-19 din ţară, printre care şi Matei Balş!” 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite