Deputatul Ovidiu Ganţ (FDGR): Titi Stoica m-a numit nazist, voi sesiza Parchetul / Simion: A spus-o în sensul de „fascist”, „o formă de totalitarism”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Gant FOTO facebook Ovidiu ganţ

Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ, a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că deputatul Ciprian Titi Stoica de la AUR l-a numit ”nazist” în şedinţa de comisiei de Regulament şi a anunţat că va sesiza Parchetul în acest caz. George Simion a explicat Titi Stoica afirmă „manifestări naziste” şi ”sunteţi nazişti”, în sensul de „fascişti, o formă de totalitarism, similară cu comunismul”.

„În baza articolului Regulamentului care prevede că pot sesiza plenului probleme în desfăşurarea mandatului, doresc să informez plenul asupra următoarelor: Astăzi am fost victima unei agresiuni verbale fără precedent din partea unui deputat AUR, numitul Ciprian Titi Stoica. De 17 ani sunt membru al Camerei Deputaţilor şi niciodată nu mi-am permis să jignesc vreun coleg sau să aduc injurii cuiva, cu atât mai puţin unui membru al Camerei”, a afirmat Ovidiu Ganţ.

Deputatul l-a acuzat pe deputatul AUR Ciprian Titi Stroica că l-a numit ”nazist”. „Astăzi dimineaţă, în timpul şedinţei de Regulament, deputatul Ciprian Titi Stoica m-a numit nazist, insistând în continuare citez – «ăsta e adevărul istoric, sunteţi nazişti»”, a afirmat Ganţ. Alesul minorităţii germane a anunţat că va sesiza Parchetul General, după acest incident. 

ŞI deputatul PNL Gabriel Andronache a afirmat, în plen, că deputatul AUR „a spus în clar acel termen” şi a condamnat afirmaţiile făcute de Ciprian Titi Stoica. George Simion a venit, la rândul lui, la tribună şi a precizat că există această filmare pe pagina lui, în care Titi Stoica afirmă ”manifestîri naziste” şi ”sunteţi nazişti”. 

„Se vede clar pe filmare, în sens de fascişti, o formă de totalitarism, similară cu comunismul, care a făcut prăpăd zeci de ani în România”, a spus Simion, precizând că ”noi trebuie să condamnăm manifestările totalitare. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite