CTP: Dăncilă continuă cu o eficienţă remarcabilă opera de distrugere a PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu susţine că Viorica Dăncilă va duce PSD spre un scor şi mai mic la următoarele alegeri, aceasta fiind un motiv al lipsei de popularitate a social-demcorraţilor, după perioada de şefie a lui Liviu Dragnea.

„Doamna Dăncilă continuă cu o eficienţă remarcabilă, la care nu m-aş fi aşteptat, opera de distrugere PSD pe care a întreprins-o cu atâta măiestrie dl Dragnea începând cu 2016”, a afirmat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenţie la Digi24.

„PSD e în clipa de faţă într-un amurg sângeros, aş putea spune chiar hemoragic”, a continuat jurnalistul. 

Cristian Tudor Popescu a vorbit şi despre calculele politice ale lui Tăriceanu.  „Tăriceanu vede pe termen lung, îşi face socoteala că va face o alianţă, ieşind de la guvernare, cu partidul lui Ponta şi că, după ce d-na Dăncilă va fi făcută afiş la prezidenţiale, se va deschide poarta unei recoalizări cu PSD, dacă se poate sub semnul înţelept al d-lui Tăriceanu. Asta e ideea pentru care iese acum de la guvernare, nu-l interesează în mod deosebit prezidenţialele, din punctul lui de vedere, ştie că nu are şanse să câştige, poate eventual să renunţe la candidatură şi să-l susţină împreună cu partidul lui Ponta pe Mircea Diaconu. Dl Tăriceanu vizează alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, în care speră să intre într-o formulă cu Pro România şi cu un PSD fără Dăncilă şi oamenii ei”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite