Cosette Chichirău, în lupta pentru şefia USR. Critici pentru Barna: Apartenenţa la clan nu mai poate fi un criteriu. În USR nu avem nevoie de cultul personalităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosette Chichirău
Cosette Chichirău

Deputatul Cosette Chichirău, liderul oragnizaţiei USR Iaşi, a anunţat că îl contracandidează pe Dan Barna la şefia partidului în cadrul alegerilor interne care vor avea loc la începutul lunii septembrie.

”Cel mai important lucru pe care îl am de spus despre organizarea internă a partidului este că apartenenţa la ”clan” nu mai poate să fie un criteriu pentru promovarea oamenilor (…) Teambuildingul preşedintelui va dispărea. Pentru că în USR nu avem nevoie de cultul personalităţii”, le-a transmis ea membrilor USR, în anunţul de candidatură.

Pe lângă Dan Barna şi Cosette Chichirău, în cursa pentru şefia USR au mai intrat Liviu David, Alexandru Cristian Surcel şi Vişinel Bălan.

Preşedintele USR urmează să fie ales prin votul electronic al tuturor membrilor partidului în perioada 1 – 3 septembrie, urmând ca pe 14 septembrie să aibă loc congresul pentru alegerea Biroului Naţional, structura centrală a conducerii formaţiunii.

Cosette Chichirău se numără printre membrii fondatori ai USR, fiind aleasă deputat la alegerile din 2016. USR Iaşi, organizaţia pe care o conduce, a obţinut unul dintre cele mai bune scoruri din ţară la alegerile europarlamentare din luna mai, Alianţa 2020 USR PLUS reuşind să învingă PSD şi PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite