Ciolacu, după întâlnirea cu Dăncilă: A fost discuţie calmă, aşezată şi productivă. Rezultatul alegerilor nu ne mulţumeşte pe niciunul dintre noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu, principalul favorit pentru preluarea şefiei interimare a PSD, a dat explicaţii referitoare la discuţia pe care a avut-o cu Viorica Dăncilă referitoare la cererea demisie.

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Liderul PSD Buzău a precizat că nimeni din partid nu e mulţumit de rezultatul alegerilor, dar trebuie să fie găsite soluţii. „A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulţumeşte pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluţii. Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a completat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite