Ciolacu, de ziua internațională a Tineretului: Energia voastră ne inspiră și ne mobilizează

0
Publicat:

Premierul a transmis un mesaj cu ocazia zilei internaționale a tineretului în care susține că tinerii reprezintă viitorul. Ciolacu a punctat că Guvernul menține un dialog cu asociațiile reprezentative de tineri pe diferite teme.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos
Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

„Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor şi entuziasmul cu care păşesc în viaţă au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potenţialul. Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanţi ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generaţii, pe spiritul lor inovator şi pe dorinţa de a performa. Simţim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români şi rezultatele lor sunt apreciate în plan intern şi chiar internaţional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluţii la problemele generaţiei lor, iar la nivelul Guvernului menţinem un dialog constant cu asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Premierul le-a urat tinerilor „la mulți ani” și a punctat că „energia voastră ne inspiră și ne mobilizează”.

Ziua internațională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an pe 12 august, ocazie cu care se aduc în discuție problemele tinerilor la nivel internațional și se sărbătorește potențialul acestora ca parteneri în societatea globală actuală. Tema aleasă de ONU pentru acest an este „Abilități verzi pentru tineri: către o lume durabilă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite