Cine este Dan Vîlceanu, propunerea lui Florin Cîţu pentru postul de ministru al Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos
Inquam Photos

Florin Cîţu anunţă că îl va propune, în Biroul Naţional al PNL, pentru funcţia de ministru al Finanţelor pe Dan Vîlceanu. Decizia va fi luată la nivelul partidului.

"O să îi cer preşedintelui Ludovic Orban să convoace Biroul Naţional. Am văzut că are o propunere. Am şi eu o propunere, Dan Vîlceanu", a spus premierul.

 „Mergem în Biroul Politic Naţional pentru vot”, a precizat Florin Cîţu, fiind întrebat ce va face în cazul în care Ludovic Orban va avea o propunere diferită pentru Ministerul Finanţelor. 

Ludovic Orban a avansat trei nume pentru această funcţie: Bogdan Huţucă, Sebastian Burduja şi Lucian Heiuş. Cei trei au refuzat oferta preşedintelui PNL.

Postul de ministru al Finanţelor a rămas vacant după ce Alexandru Nazare a fost demis de premierul Florin Cîţu. Prim-ministrul a preluat portofoliul ca interimar.

Cine este Dan Vîlceanu

Economist la bază, Dan Vîlceanu este deputat şi preşedinte al PNL Gorj, fiind considerat un apropiat al lui Florin Cîţu. În intervalul 2006-2009 a fost preşedinte al Tineretului Social Democrat, ulterior trecânt la PDL, filiala Gorj, unde a fost secretar executiv, prim-vicepreşedinte şi preşedinte. Din 2015 conduce PNL Gorj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite