Cezar Preda, atac subtil la Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda îi recomandă Elenei Udrea să nu mai vorbească
Cezar Preda îi recomandă Elenei Udrea să nu mai vorbească

Cezar Preda le-a spus tinerilor democrat-liberali, de la Şcoala de Vară a PDL, că există o soluţie rapidă pentru PDL de a creşte în sondaje. Preda nu a dorit să pronunţe numele Elenei Udrea, dar a spus că ”O să creştem în sondaje dacă o colegă ce a ieşit din peisaj nu mai vorbeşte”.

"O colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme ne-a spus că, dacă o să avem o comunicare mai bună, o să creştem în sondaje. Eu îi spun că noi o să creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea!", a precizat Cezar Preda.

Preda îi dă însă drepate Elenei Udrea şi admite că cea mai mare greşeală a PDL-ului a fost lipsa de comunicare. "Am fost şi buni, ne-am făcut şi de râs. Am guvernat România. Am făcut-o cu mari greşeli, cea mai mare greşeală e în comunicare. De 4 ani n-am comunicat decât cu Tălmăcean care dansa şi cu alţi doi-trei care-şi treceau mâna prin păr", le-a spus Cezar Preda tinerilor.

Atacul lui Cezar Preda la Elena Udrea nu este singurul din zona Alianţei. Mihail Neamţu i-a transmis Elenei Udrea că ar  fi bine să stea mai în spate, pentru binele partidului. "Politicienii compromişi trebuie să se retragă. Un pas în spate începe cu tăcerea voluntară. Iar pentru ca d-na Udrea să nu aibă dificultăţi în interpretarea acestui enunţ simplu, precizăm că ne referim şi la dânsa. Politica presupune curajul imaginării viitorului în termeni surprinzători", i-a transmis Neamţu Elenei Udrea.


Elena Udrea nu a participat activ la campania pentru referendum a lui Traian Băsescu. Ea nu a făcut parte din echipa de campanie a preşedintelui şi nici nu s-a afişat în public alături de Traian Băsescu.

După demisia de la conducerea PDL Bucureşti, fostul ministru al Turismului a avut apariţii rare în presă. În schimb, Elena Udrea este activă pe blogul personal, de unde îşi lansează mesajele către liderii politici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite