Cătălin Ivan: PSD este doar partidul lui Dragnea. Mai contează doar el şi corupţii din jurul său. Partidul nu va mai câştiga ani buni de acum înainte primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că prin ultima decizie luată de Organizaţia Judeţeană social-democrată din Iaşi, aceea de a-l exclude pe Mihai Chirica din partid, „PSD încetează să mai fie PSD”, ci se transformă în „partidul lui Dragnea”. Acesta a mai declarat că PSD nu va mai putea câştiga primăria Iaşi pentru mulţi ani de acum înainte şi că pentru partid au ajuns să „conteze doar Dragnea şi corupţii din jurul său”.

Cătălin Ivan, membru PSD pentru organizaţia comunală Dobrovăţ din judeţul Iaşi şi europarlament, a precizat, vineri, după decizia privind excluderea primarului Mihai Chirica din partid, că PSD va avea de suferit la Iaşi fără funcţia de primar.

"Este o pierdere mare. Cunosc tipologia electoratului din Iaşi, cunosc realităţile locale, iar PSD nu va mai putea câştiga ani buni de acum înainte primăria. Va fi foarte greu ca PSD să se menţină la un nivel ridicat fără să aibă primăria. PSD nu mai este PSD, ci este doar partidul lui Dragnea", a afirmat Cătălin Ivan.

El a mai spus că, înaintea şedinţei BPJ a PSD Iaşi în care s-a decis excluderea lui Chirica, a fost informat de unii colegi din organizaţia de Iaşi că "mazilirea" lui Chirica s-a făcut la ordinul lui Dragnea.

"Mi-au spus unii colegi că n-au ce să facă, că ăsta e ordinul venit de la Dragnea. Nu mai contează partidul, contează doar Dragnea şi corupţii din jurul său. Nu ăsta e PSD-ul în care eu am intrat. Acum s-a făcut pofta lui Dragnea", a precizat Cătălin Ivan.

Eurparlamentarul PSD consideră că Mihai Chirica se va descurca la primărie şi fără sprijinul PSD, dar că este de aşteptat ca partidul să pună presiune pe consilierii locali social-democraţi pentru ca primarul să nu mai aibă majoritate.

"E o nebunie generală ce se întâmplă la Iaşi. Dragnea reuşeşte să inducă frică, pentru că poate da afară pe oricine. Nu Chirica este în afara PSD, ci partidul nu mai este PSD", a mai declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, iar hotărârea finală urmează să fie luată săptămâna viitoare în Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite