Câciu, despre tensiunile din Coaliție: Nu aş putea să spun că a început un război, cred că PSD a tăcut prea mult

0
Publicat:

Adrian Câciu, ministru al Proiectelor Europene și viitor candidat al PSD în județul Dolj, susține că relațiile sunt uneori tensionate între cele două formațiuni ale Coaliției, dar speră că nu va fi un „circ” în viitoarele campanii electorale din 2024.

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene FOTO Inquam Photos
Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene FOTO Inquam Photos

Nu aş putea să spun că a început un război, cred că PSD a tăcut prea mult şi sunt una dintre persoanele care au fost destul de vizate de unele voci care nu aveau nicio treabă cu realitatea în coaliţie. Aduc aminte doar de OMV: dacă ţineţi minte, se spunea că nu încasăm taxa de la OMV şi se spunea că încasăm doar 300 de milioane faţă de un miliard. Am încasat 1,4 miliarde de euro. Dar după aia vocile au tăcut, doar aveau instinctul de trompetă”, a afirmat Adrian Câciu, miercuri seară, la Digi 24.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a susţinut că PSD nu îşi doreşte „circ” în campaniile electorale care urmează în acest an. „Avem o stabilitate politică şi avem un respect unii faţă de ceilalţi şi avem o responsabilitate să conducem această ţară şi cetăţenii nu au nevoie de circ. Ne dorim să nu avem circ în această campanie electorală, dar asta rămâne, exact, de văzut”, a spus Adrian Câciu.

Dinspre PSD au mai fost trimise săgeți și lideri importanți. „Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi”, a declarat Mihai Tudose într-un interviu la Prima News, referindu-se la posibila candidatură a lui Nicolae Ciucă la următoarele prezidențiale. 

Atacuri și pe tema Schengen

Imediat după ce a fost dat undă verde pentru aderarea la Schengen pe maritim și aerian, din rândul social-democraților au fost mai mulți lideri care au criticat PNL, fiind amintit faptul că PSD „spală” acum „rușinea” guvernărilor precedente, când nu a fost reușită primirea în spațiul de liberă circulație.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite