Antonescu: Iohannis nu a fost la Grivco

0
0

Fostul lider liberal Crin Antonescu susţine că nu a fost vreodată împreună cu Klaus Iohannis la sediul Grivco şi nu ştie ca actualul preşedinte al PNL să fi fost în acest loc în altă circumstanţă.

Întrebat de Mediafax dacă a fost vreodată la Grivco împreună cu Klaus Iohannis, Crin Antonescu a infirmat. 

Klaus Iohannis a declarat luni că nu a avut întâlniri în particular cu Dan Voiculescu, nici la sediul Grivco, nici în altă parte, şi nu a negociat niciodată ceva cu acesta. Potrivit prezidenţiabilului ACL, fostul lider PC Codruţ Şereş „probabil a primit o temă“ şi insistă cu acest subiect.

Întrebat cum vede declaraţiile lui Codruţ Şereş, fost lider al PC, care a susţinut că actualul lider al PNL a negociat cu Dan Voiculescu la sediul Grivco, Iohannis a răspuns:„Nu a existat niciodată o astfel de negociere, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări, nici nu vreau să le numesc altfel (...) Am constatat că insistă (cu afirmaţiile legate de vizita lui Iohannis la Grivco - n.r.), probabil că a primit o temă. Nu, nu mă interesează nici domnul Şereş, nici divagaţiile domniei sale”, a afirmat liderul PNL.

Iohannis a informat şi faptul că ar fi negociat cu altcineva în prezenţa lui Dan Voiculescu:

”Nu, vă spun, şi v-am mai spus de atâtea ori. Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape, nu am negociat niciodată ceva”, a mai spus preşedintele PNL.

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat luni, la ieşirea din sediul ICCJ, că nu înţelege de ce Klaus Iohannis nu răspunde public privind vizita sa la Grivco şi că acest lucru nu este o ruşine, astfel că nu ar fi motive ca acesta să se ascundă.

"Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis decât ceea ce am spus şi într-un interviu dat unui ziar, respectiv că starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu la Grivco", a declarat Şereş.

Şereş a mai spus că îl "roagă" pe Iohannis să răspundă public la acest lucru, pentru că în afară de el mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo la Grivco.

"Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco", a arătat Şereş.

Pe aceeaşi temă:

Şova: Iohannis minte. A fost la Grivco în 2009, altfel nu cred că nimerea nici clădirea Parlamentului. Udrea e mai bărbat decât el

Klaus Iohannis: Lumea râde când spun un banc. Vreau să fiu ales preşedinte pentru discursul meu real, nu pentru faptul că aş fi vreun actor

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite