Antonescu îi dă replica lui Blaga: Nicio şansă pentru o alianţă PNL-PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu îl refuyă pe Vasile Blaga   FOTO Mediafax
Crin Antonescu îl refuyă pe Vasile Blaga   FOTO Mediafax

Crin Antonescu, liderul PNL, a ţinut să îi răspundă lui Vasile Blaga, după ce acesta avansase varianta unei alianţe PDL-PNL, după alegeri. Antonescu i-a transmis că nu există nicio şansă pentru o astfel de alianţă, dar îi mulţumeşte pentru bunele intenţii.

"Am văzut că şi statutul meu personal începe să se amelioreze în intenţiile dlui Vasile Blaga, ceea ce mă face desigur mai optimist, în ciuda vârstei mele înaintate. Nu are cum face dl Vasile Blaga o propunere în sensul acesta (o viitoare guvernare cu PNL - n.r.), pentru că PNL este fondator al USL, PNL a fost, este şi va fi până când va exista USL o parte componentă a acesteia şi a respectat şi îşi respectă şi în opoziţie şi la putere toate angajamentele şi, ca atare, nu avem cum pe un asemenea subiect să avem un dialog cu Vasile Blaga şi cu PDL. Deci, încă o dată îi mulţumesc, pentru că e vorba să fim politicoşi", a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu a dat replica după ce Vasile Blaga a înaintat ipoteza unei alianţe PDL-PNL, după 9 decembrie. Blaga a”garantat” că în cazul în care USL va obţine la alegerile parlamentare 49% şi PDL peste 20%, va înainta oficial o propunere PNL pentru formarea guvernului.

"O alianţă naturală, dacă vom avea scorul necesar, va fi cu PNL. Nu vom avea probleme doctrinare (...) Am guvernat foarte bine cu ei în 2005-2007", a declarat Vasile Blaga. ”Cu Crin sau fără Crin, e treaba lor” a mai spus liderul PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite